Goede doel

KWF Kankerbestrijding

De zevende editie van de Urban Trail Eindhoven staat net als altijd weer in het teken van de sportieve ontdekkingstocht door de binnenstad. Deelnemers ontdekken de stad via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken die je op deze manier (bijna) niet bezoekt.

Als onderdeel van de Urban Trail series steunt de Urban Trail Eindhoven dit jaar KWF Kankerbestrijding. Geef je run extra betekenis en maak een actiepagina aan om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Eindhoven! 

Ren Tegen Kanker

Jouw race maakt het verschil
1 op de 2 mensen in Nederland krijgt ooit de diagnose kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. KWF Kankerbestrijding zet zich in voor al deze Nederlanders. Help je mee?

Start je actie
Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via de Urban Trail Eindhoven en maak een actiepagina. Daarmee is om donaties vragen makkelijker dan je denkt. Iedere euro die jij ophaalt draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek. En haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. KWF helpt jou bij het ophalen van zoveel mogelijk donaties met handige tips & tricks.

Bedrijven
Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens de Urban Trail Eindhoven en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina. Wie wordt jullie top fondsenwerver?

Onderzoek

Beter leven met en na kanker. Dat is waar wetenschappelijk onderzoek wat KWF betreft om draait. Onderzoek dat leidt tot vroege opsporing, betere behandelingen en optimale zorg voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Of verbetert de kwaliteit van leven als je niet meer beter wordt. Daarom blijft KWF onverminderd investeren in onderzoek. Ren tegen kanker draagt bij aan deze missie.