Vorige edities

Philips Stadion hoogtepunt van een geslaagde KLM Urban Trail Eindhoven

Op zondag 17 december stonden 2.100 enthousiaste deelnemers aan de start van de KLM Urban Trail Eindhoven. Het avontuur startte dit jaar bij het Evoluon. Er stonden nog 14 toffe locaties op iedereen te wachten!

2023
2022

Koude maar gezellige afsluiter van KLM Urban Trail Series 2022

Op zondag 11 december vond de laatste KLM Urban Trail van 2022 plaats in Eindhoven. In de lichtstad liepen ruim 2.500 deelnemers een route van 6 of 10 km met onderweg vijftien bijzondere highlights. Ondanks dat de temperatuur onder het vriespunt lag hielden de deelnemers de sfeer en het tempo er goed in en kan er teruggekeken worden op een zeer geslaagde vijfde editie van de KLM Urban Trail Eindhoven.

Een succesvolle afsluiter van de KLM Urban Trail Series in 2019!

Op zondag 8 december stonden er 2.100 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Eindhoven. Voor het vierde jaar op rij was het evenement in trek bij de hardlopers die een mix van bekende en onbekende locaties kregen voorgeschoteld. Een aantal highlights van de vierde editie waren de Down Town Gourmet Market, Centrum voor Kunsten en RØNNØR. Samen met nog 14 andere locaties was het een groot succes.

2019
2018

Herfstachtige editie Eindhoven Urban Trail

Zondagochtend 9 december vond de derde editie van de Eindhoven Urban Trail plaats. Aan de start van de opnieuw uitverkochte editie, stonden ruim 2800 deelnemers. Verdeeld over 4 startwaves startten zij zondagochtend vol enthousiasme hun ontdekkingstocht door designstad Eindhoven. Waar de deelnemers vorig jaar nog door de sneeuw liepen, was het dit keer de regen, afgewisseld met wat zonnestralen, die voor een herfstachtige editie zorgde.

Uitverkochte Eindhoven Urban Trail verwelkomt 2.500 deelnemers

2.500 sportievelingen trotseerden vandaag vol enthousiasme en goed gehumeurd de kou om deel te nemen aan de tweede editie van de Eindhoven Urban Trail, een hardloopevenement waarbij je op een unieke manier kennis maakt de stad en ontdekt wat geen gids te zien geeft.

2017
2016

Uitverkochte eerste Eindhoven Urban Trail groot succes

1.750 deelnemers stonden vandaag aan de start van de eerste Eindhoven Urban Trail. De loop-, stad- en cultuurfanaten konden hun hart helemaal ophalen op een parcours van elf kilometer door de stad waar ze maar liefst twintig bijzondere attracties voor hun kiezen kregen.