LDDK-20231217-0067

Philips Stadion hoogtepunt van een geslaagde KLM Urban Trail Eindhoven

Op zondag 17 december stonden 2.100 enthousiaste deelnemers aan de start van de KLM Urban Trail Eindhoven. Het avontuur startte dit jaar bij het Evoluon. Er stonden nog 14 toffe locaties op iedereen te wachten!

Vanuit het Evoluon vertrokken de deelnemers aan hun run langs en door de mooiste bezienswaardigheden van Eindhoven. Het was een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, historie en plezier samenkwamen.

Onderweg hadden de deelnemers genoeg te beleven. Maar liefst 14 locaties stelden hun deuren open voor de lopers. Zo konden de deelnemers door het Philips Stadion rennen. De thuisbasis van PSV was het hoogtepunt van beide routes. Daarvandaan konden lopers van de lange route een dansje te wagen in de Feestfabriek en de Karaokebar Ameezing. Ze vervolgden hun weg naar het Parktheater en tevens ook de waterpost. Buurthuis De Meerpaal zorgden als laatste stop op beide routes voor extra entertainment. 

Het weer was ietwat koud, maar desondanks zat de sfeer er goed in. De muzikanten en het publiek langs het parcours droegen daar hun steentje aan bij en zorgden voor een gezellige sfeer en extra support. Na de avontuurlijke tocht door Eindhoven werden de deelnemers met veel enthousiasme ontvangen bij de finish. Voor alle finishers lag hier een welverdiende medaille, een tasje met drinks & bites en een verfrissend drankje van Vitamin Well. Veel deelnemers legden hun prestaties vast bij de We Did It wall en vervolgens kon het nagenieten beginnen.

De organisatie is de meewerkende locaties, vrijwilligers en de enthousiaste deelnemers onwijs dankbaar. Dankzij jullie sportiviteit en enthousiasme was KLM Urban Trail Eindhoven een waar hardloopfeest!

Deel dit bericht

Meer nieuws