Campagnebeeld Urban Trail Eindhoven 2024 (1)

Urban Trail Eindhoven opent inschrijvingen voor zevende editie in de binnenstad

Voor de zevende keer kunnen sportievelingen op avontuurlijke ontdekkingstocht door de binnenstad van Eindhoven met de Urban Trail Eindhoven. Het belooft weer een mooie editie te worden met een geheel vernieuwd parcours en een centrale start- en finishlocatie midden in het bruisende hart van de stad. Op zondag 1 december gaat deze unieke fun run weer van start en de inschrijvingen zijn nu geopend!

Vernieuwd parcours met nieuwe start- en finishlocatie
We starten en eindigen dit jaar op een nieuwe plek: het Stadhuisplein. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat de Urban Trail Eindhoven nog toegankelijker wordt voor alle hardloopliefhebbers die de stad (nog) beter willen leren kennen. Net als elke editie lopen deelnemers door unieke locaties die iedereen een kijkje achter de schermen geven. We hebben nu al drie nieuwe locaties op de route! Zo wordt er door BoulesBitesBar Eindhoven gelopen, waar er normaal gesproken wordt ontspannen met een potje jeu de boules. Wielercafé Cyklist, de hotspot voor alle Eindhovense fietsliefhebbers opent hun deuren voor deelnemers en ook het Nederlandse Rode Kruis laat je een speciaal kijkje nemen in het geweldige werk wat zij doen. Deze nieuwe locaties maken de Urban Trail Eindhoven nog leuker en afwisselender.

Of je nu al eerder hebt meegedaan of dit jaar voor het eerst van de partij bent, het vernieuwde parcours zal voor een nieuw avontuur zorgen. Deze editie is zo een must-do voor iedereen die van sport en gezelligheid houdt. Loop dus samen met vrienden, familie en collega’s en maak er een gezellig sportief uitje van terwijl het mooie Eindhoven (her)ontdekt wordt.

Meld je nu aan!
De inschrijvingen zijn vanaf vandaag geopend. Grijp je kans en doe mee met de zevende editie van de Urban Trail Eindhoven. Ga naar onze website, verzeker jezelf van een plekje en beleef Eindhoven op een unieke manier! Meer informatie en inschrijven: https://eindhovenurbantrail.nl/.

Deel dit bericht

Meer nieuws